Forsiden » Helse og velvære » Annen behandling » Klinikk Pluss AS

Klinikk Pluss AS

Kontaktinfo

Løkketangen 12, a, 1337 Sandvika
Telefon: 67805070
LinkHjemmeside
Emailpost@klinikkpluss.no
[kart]

Bransjer

Annen behandling
Fysioterapi
Kiropraktor
Akupunktur

Infopage
Gallery
« »

Om Klinikk Pluss

Klinikk Pluss arbeider målrettet for å bli blant de beste klinikkene i landet innenfor muskel, - skjelett,- og nervebaserte lidelser.
Alle - barn, ungdom, voksne, yrkesaktive, idretttsutøvere, eldre - er innenfor vår målgruppe. 

Vi er en moderne tverrfaglig helseklinikk som tilbyr alle rask behandlingstime. Vi finner den form for behandling eller kombinasjon av behandlinger som kan hjelpe pasienten/kunden raskest og mest effektivt. Av den grunn har vi et bredt utvalg av anerkjente behandlingsformer.

Klinikken behandler en rekke forskjellige lidelser, med hovedvekt på nerve-, muskel- og skjelettplager. Slike plager i bevegelsesapparatet er årsaken til over halvparten av alt sykefravær og fører til nedsatt produktivitet for den enkelte samt personlig lidelse.

Ved informasjon, forebyggende aktiviteter og rask behandling kan slike tilstander og tilhørende lidelser og kostnader reduseres i vesentlig grad.

Vår tverrfaglighet gir oss mulighet til å benytte spisskompetanse innenfor de forskjellige fagområdene. Klinikk Pluss er opptatt av å finne og behandle årsaken til lidelsene og stimulere til aktiv forebygging.

Vi setter pasienten i sentrum. Hver pasient skal ha individuell og helhetlig behandling med det mål for å øyet å raskest mulig komme tilbake i sitt normale aktivitetsnivå!

Klinikk Pluss ble startet i oktober 2000 da under navnet Klinikk for Alle Sandvika.  Oktober 2007 byttet klinikken navn til Klinikk Pluss. 

Nå kan vi tilby trykkbølgebehandling

Har du kroniske skader og smerter?Da kan trykkbølgebehandling være verdt å forsøke.

Ønsker du nærmere informasjon, så ring oss