Forsiden » Shopping og varehandel » Jernvare » Maxbo Lier Stormarked

Maxbo Lier Stormarked

Infopage
Gallery
Gallery
« »

 MAXBO Lier er MAXBO-kjedens femte Stormarked. Varehuset er på ca 12.000 kvm.  Drammensregionen har gjennom de siste månedene vært gjenstand for høy aktivitet og flere nyetableringer, og etter å ha arbeidet med utbyggingsplanen gjennom flere år er det et offensivt MAXBO Stormarked som åpner dørene sine for private og profesjonelle kunder.

 

MAXBO Stormarked Lier har inspirasjonssentre, opplæringsauditorium, kafé og flere nye varegrupper gjør at varehuset fremstår som et moderne, inspirerende og kundevennlig bo- og byggevarehus. 

- Med en unik beliggenhet, solid lokal forankring, lett tilgjengelighet, utvidet og ominnredet varehus, et stort vareutvalg og mange nye varegrupper vil vi styrke vår posisjon som et av distriktets største bo- og byggevarehus, uttaler daglig leder Ørnulf Reinsve.

- Det er lagt ned et stort stykke arbeid i å skape et fremtidsrettet og kundevennlig varehus, og MAXBO Stormarked Lier er viktig tilskudd i forhold til kjedens stormarkedskonsept, sier administrerende direktør Tom Borthen i Løvenskiold Handel AS. – I tillegg har det vært viktig for oss å utvikle varehuset på Lier som har en geografisk beliggenhet som passer meget godt inn i vår strategi og tilrettelegge for en tilnærming til moderne varehusdrift.