Forsiden » Mat og drikke » bambus sushi » Tveiter Gård

Tveiter Gård

Kontaktinfo

Holtmarksvei 5, 1383 Asker
Telefon: 66849929
LinkHjemmeside
Emailpost@hvalstrand.no
[kart]

Bransjer

bambus sushi
Catering
Servering

Infopage
Gallery
Gallery
Gallery
Gallery
Gallery
« »

Tveiter gård ligger i Asker, nærmere bestemt ved Semsvannet på motsatt side for Sem gjestegård. Tveiter gård eies av Asker kommune og gården med inn og utmark samt husmannsplasser og seter ble kjøpt av kommunenen i 1970.  Fra da ble stedet leid ut til selskaper av stedets siste eier, Benny Holtsmark, som døde i 1985 . Siden da har stedet fungert som selskapslokale drevet i kommunal regi.

Nå vil Sult stå for driften med utgangspunkt i suksesstedet Hvalstrand bad.

Allverdens muligheter

Tveiter gård ligger meget idyllisk til og er et flott selskapslokale med mange muligheter for ulike typer av arrangementer. Det være seg alt fra privatarrangementer som brylluper til bedriftsarrangement som julebord.

På Tveiter gård er det mange muligheter for morsomme og spennede uteaktiviteter i alt fra kanefart til kapproing på vannet til en helt enkel og rolig tur rundt vakre Semsvannet.Semsvannet er et meget populært turområde i Asker og ble valgt ut til kommunens tusen års sted.

Hovedhuset på Tveiter gård har kapasitet til å bespise inntil 54 personer i husets matsal. Matsalen kan enkelt gjøres om til dansesal. I huset finnes også flere stuer hvor en kan slappe av etter et godt måltid. Stuene er forsøkt bevart i den stilen det hadde i gamle dager da hele gård ble eid av den kjente Holtsmark familien. Det er også mulig å nyte forfriskninger på utsiden i flere av hagene rundt hovedhuset.

Velkommen til Askers flotteste gård!