Forsiden » Fritid » Organisasjoner og foreninger » Asker Sentrum AS

Asker Sentrum AS

Kontaktinfo

2. etasje 1, 2.etg, 1383 Asker
Telefon: 66781006
LinkHjemmeside
Emailpost@askersentrum.no
[kart]

Bransjer

Organisasjoner og foreninger
Asker Sentrum

Infopage
Gallery
« »

Asker Sentrum AS er en organisasjon for handelsstanden i Asker sentrum. Vi har over 70 butikker/spisesteder m.m. i ”ute sentrum” og over 70 kontor/nærings-medlemmer. Vi står blant annet for aktiviteter som Askerdager, vår/sommerdager, moteshow i kulturuken, julebelysningen i sentrum, julegateåpningen, julenisser, musikk i sentrum, årets servicepris, fellesannonsering i Budstikka og LiveIN, leder i LiveIN, egne nettsider og kurs to ganger i året m.m.

Vi har tett samarbeid med Asker kommune, Trekanten, Securitas og andre aktører om arrangement / aktiviteter og informasjonsflyt i sentrum.

Vårt mål er å få Asker sentrum på kartet, skape et hyggelig, urbant, aktivt sentrum, med nærhet til ting og kundene. Få folk til å bruke Asker og til å føle tilhørighet.
Hver måned har vi morgenmøte for medlemmene og informerer om aktiviteter og aktuelle saker. Securitas kommer fast og forteller om status i sentrum, Vi har ofte besøk på morgenmøtene av andre, som for eksempel Politiet, Asker Næringsråd, Asker og Bærum Handelsstandforening, LiveIN, Budstikka, KFTG (konfliktfaglig temagruppe) og Ordfører Lene Conradi.