Forsiden » Shopping og varehandel » Gullsmed » Gaudernack Sandvika Storsenter

Gaudernack Sandvika Storsenter

Kontaktinfo

BRODTKORBSGATE 7, 1337 Sandvika
Telefon: 67565051
LinkHjemmeside
Emailgaudernack@mestergull.no

Åpningstider

Mandag 10.00 – 21.00
Tirsdag 10.00 – 21.00
Onsdag 10.00 – 21.00
Torsdag 10.00 – 21.00
Fredag 10.00 – 21.00
Lørdag 09.00 – 18.00
[kart]

Bransjer

Gullsmed
Sandvika Storsenter

Infopage

Gaudernack - gullsmedtradisjoner i tre generasjoner

 

Er du over middels interessert i smykker? Da vil Gaudernack få deg til å stråle!

 

Gullsmed Gaudernack er Bærums eldste gullsmed. Den ble etablert i 1928 på Stabekk, og flyttet senere til lokaler i Sandvika i 1939. Gullsmed Gaudernack ble drevet av Rolf og Lilly Gaudernack frem til 1983, da tredje generasjons gullsmed, Christian Gaudernack, overtok driften av butikken. Fra 1976 lå butikken i gågaten i Sandvika, før den i 2007 flyttet inn på Sandvika Storsenter. Gaudernack ligger nå til høyre innenfor svingdøren i den nye delen, tvers over for Søstrene Grene og Din Sko.

 

Hos Gaudernack finner du kjente internasjonale merkevarer som Ole Lynggaard, Thomas Sabo, Calvin Klein og Dyrberg/Kern. Vi har også norske merkevarer som Van Bergen, Celine Engelstad og Bjørg.

 

Gaudernack har vært med i Mestergull-kjeden fra starten for 25 år siden, og fordelene ved å være i en kjede kommer deg som kunde til gode.

 

Gaudernack selger Mestergulls egne merkevarer, blant annet diamantmerkene Madonna, Cinderella og Allianse. Vi fører også sølvmerkene GID og Viventy for kvinner, og serien Mister for menn.

 

I tillegg er Gaudernack stolte over å ha Lykkeringene, som du kun finner hos Mestergull. På Lykkeringene.no kan du designe din helt personlige ring, velge profil, farge, bredde, mønster og overflate. Ringen kan fattes med diamanter, én eller flere, og i ulike farger, slik at den reflekterer deg. Lykkeringene brukes mest som forlovelses- eller gifteringer, men kan designes enkeltvis og brukes som vennskapsringer, eller kanskje en gave til deg selv eller den du er glad i.

 

Gaudernack tilbyr også det meste av reparasjoner, taksering, treing av perlekjeder og gravering gjennom våre eksterne verksteder. Vi sender varene på torsdager, og de fleste reparasjoner er klare etter bare én uke.

 

Dersom du har helt spesielle ønsker om å få laget et helt personlig smykke, har vi 10 flinke gullsmeder og diamantfattere ved vårt eksterne verksted. Verkstedet kommer gjerne med tegninger og forslag for designet på ditt smykke, så du kan få din drøm oppfylt! Kanskje har du arvet et gammelt smykke du vil modernisere eller fatte om? Kom innom, så kan vi hjelpe deg!